Aktualita

Březen

Ve středu 13.3. si žáci 2. stupně připomněli důležitost třídění odpadů prostřednictvím velice zajímavého programu zaměřeného na ekologickou výchovu – Tonda obal. Interaktivní a zábavnou formou žáci získali další znalosti a odhalili zajímavosti v této oblasti. Na 2. stupni naší školy se snažíme v rámci ekologické výchovy pečlivě třídit odpad, udržovat pořádek ve třídách i v okolí školy.

20.3. jsme navštívili ND Liberec, kde jsme shlédli komedii ze života hmyzu – Komáři se ženili. Veselé, zábavné, vzdělávací představení s hudebním doprovodem – píseň Komáři se ženili, jsme zakončili společným focením žáků s představitelkou komára na jevišti.

21.3. jsme díky programu zdarma navštívili IQlandii, kde jsme si v planetáriu v rámci modulu Země v pohybu osvojili a rozšířili znalosti o pohybech Země.

Měsíc březen jsme zakončili v rámci projektu Zelenožlutý den velikonočním soutěžením. Losováním se žáci rozdělili podle barev do 4 skupin a plnili úkoly s velikonoční tematikou – luštili hádanku, hledali vajíčka na školní zahradě, přenášeli vajíčka na lžíci, řešili velikonoční kvíz. Na konci soutěžení obdrželi žáci sladkou odměnu, která k Velikonocům také patří. Veselé Velikonoce všem!