Aktualita

Březen

Také v tomto měsíci se žáci naší třídy zapojili do akcí celého 2. stupně.

Ve středu 13.3. jsme si připomněli důležitost třídění odpadů prostřednictvím velice zajímavého programu zaměřeného na ekologickou výchovu – Tonda obal. Interaktivní a zábavnou formou žáci získali další znalosti a odhalili zajímavosti v této oblasti. Ve třídě se snažíme třídit papír a plasty, zaměřujeme se na čistotu a pořádek ve třídě a v celé škole.

20.3. jsme navštívili ND Liberec, kde jsme shlédli komedii ze života hmyzu – Komáři se ženili. Veselé, zábavné, vzdělávací představení s hudebním doprovodem – píseň Komáři se ženili, jsme zakončili společným focením s představitelkou komára na jevišti.

21.3. jsme díky programu zdarma navštívili IQlandii, kde jsme se v planetáriu v rámci modulu Země v pohybuseznámili se dvěma pohyby naší Země, znalosti v této oblasti budeme prohlubovat v hodinách zeměpisu a přírodopisu.

Měsíc březen jsme zakončili v rámci projektu Zelenožlutý den velikonočním soutěžením. Plnili jsme úkoly s velikonoční tematikou, završením bylo hledání vajíček na školní zahradě. Na konci soutěžení obdrželi žáci sladkou odměnu, která k Velikonocům také patří.