Aktualita

PROSINEC

  1. Beseda s kariérní poradkyní Úřadu práce  –  cílem této velice zajímavé besedy bylo uvědomit si, že vše, čeho chce člověk v životě dosáhnout, záleží pouze na něm samém, na jeho vůli, odhodlání, snaze a píli. Žáci také získali další informace o následném studiu na SOŠ k získání výučního listu, který je důležitý pro uplatnění na náročném trhu práce.
  2.  Skákání na trampolínách v rámci hodin Tv – rádi jsme využili této možnosti, protože se jedná o netradiční způsob Tv, pohyb ve velkém prostoru na gymnastických kobercích a akrobacii na profesionálních trampolínách.
  3. Mikuláš na Orlí – většina žáků naší třídy se zúčastnila tradiční akce Mikuláš pro naše mladší spolužáky. Žáky chválím za zodpovědný přístup k této akci, za krásné masky a pěkné chování k mladším spolužákům.
  4. Preventivní program Advaita – velice zajímavý interaktivní program jako prevence šikany. Žáci měli možnost prostřednictvím her a diskusí nahlédnout na vztahy ve třídě a vzájemné chování.
  5. Pohádka o Raškovi – opět jsme navštívili ND, tentokrát jeho experimentální studio, kde jsme se prostřednictvím inscenace o slavném sportovci seznámili s tím, že sny se někdy plní.
  6. Poslední den tohoto roku ve škole – v rámci milého a veselého posezení proběhla již tradiční vánoční besídka se spoustou dobrot, dárků, povídání a přání do nového roku.